YP Nieuws

Large.jpg
28 dec 2020

YOGAPLACE VOOR (THUIS) WERKERS | VANAF 7 JAN

Wellicht zit je door de lockdown grotendeels of volledig thuis te werken. Of werk je keihard in een van de essentiële beroepen. Hoewel het thuiswerken een nieuwe wereld opent en ons veel leert kan het ook aanvoelen alsof de muren op je afkomen, je aan huis gekluisterd zit en je misschien zelfs terug verlangd naar de koffiecorner op het werk of de wandeling met collega’s in de pauze. Of je wordt blootgesteld aan hoge mate van werkdruk, lichamelijke klachten of emotionele spanning.

Bij Yogaplace weten we hoe belangrijk het is om ruimte te blijven maken voor rust en ontspanning. Even te kunnen ont-stressen in de pauze of na je werkdag. En daarom bieden we, in deze periode waarop we het samen moeten doen, alle thuiswerkers in Limburg deze speciale gratis thuiswerk yoga sessies aan.  
Zodat we er samen voor elkaar zijn en we blijven verbinden met elkaar. Maar nog veel belangrijker, dat jij mag blijven verbinden met jezelf en luistert naar jouw behoeften voor een gezonde levensstijl.  
 
Yoga@home online sessies zijn een ideale manier om tussen of na het werken je energie weer op peil te brengen. In deze korte sessies van 30 minuten zal de ervaren Yogaplace online docent je meenemen in toegankelijke efficiente beweegoefeningen. Dit om verfrist weer te focussen en met hernieuwde energie je dag te kunnen vervolgen of kalm af te sluiten.

De online sessies zullen plaatsvinden via Livestream Zoom op de volgende momenten:

  • 7 Januari 2021 om 12:00 en 16:30 uur 
  • 12 Januari 2021 om 12:00 en 16:30 uur 
  • 14 Januari 2021 om 12:00 en 16:30 uur 

Je bent helemaal vrij om aan een gedeelte of aan alle online sessies deel te nemen. Meld je aan voor dit speciale gratis event en je ontvang de Zoom ID gegevens voor de sessies via een bevestigingsmail in je mailinbox.
Uiteraard mag heel werkend Limburg gratis aan deze sessies deelnemen, dus ook als je niet thuis werkt maar keihard aan de slag bent in bijvoorbeeld een ziekenhuis, kun je wellicht juist die bewuste break goed gebruiken. 

 

DOE MEE EN MELD JE AAN

We doen het samen, 
Namasté,

Team Yogaplace 

Meer nieuws

Share the love!

Gratis Proefles