YP Nieuws

14 dec 2020

STUDIO'S GESLOTEN T/M 19 JAN | 50 ONLINE LESSEN PER WEEK

YOGAPLACE IS ER ONLINE VOOR JOU | 50 lessen per week

Lieve Yogaplacer,

Met dit bericht willen we jou laten weten dat we gezien de nieuwe lockdown maatregelen, met pijn in ons hart, onze studio’s wederom moeten sluiten t/m 19 januari 2021. Ook nu hebben we weer een mooi en gevarieerd online lesaanbod voor je klaar staan met 50 online lessen per week. We zullen er alles aan doen om je te blijven voorzien van fijne lessen in een breed aanbod aan stijlen en docenten. Veilig vanuit je eigen omgeving en in verbinding met ons. 

Had je al studio lessen geboekt voor deze week dan zullen deze worden geannuleerd. Check nu het actuele lesrooster om jouw favoriete les als online les te boeken. Voor degenen die willen oefenen in het comfort van je eigen tijd, hebben we natuurlijk ook het Yogaplace online video platform met vele video lessen nog steeds beschikbaar, dit is inbegrepen in je abonnement. Heb je geen login (meer) mail ons dan op info@yogaplace.nl.

Op onze website vind je de meest actuele informatie en we houden je middels mail, onze website en social media op de hoogte van verdere ontwikkelingen rondom deze lockdown. 

Deze roerige tijd vraagt ons allemaal om in creatieve oplossingen te denken. Zo staat er een mooi, nieuw aanbod met classcards voor online lessen online. Koop je in de maand december nog een classcard, dan ontvang je 25% korting. Een origineel geschenk om iemand cadeau te doen tijdens de feestdagen of trakteer jezelf op een goed begin van 2021 en meld je aan voor onze online basiscursus meditatie of de online basiscursus ademoefeningen. Wist je trouwens dat we ook privé sessies online aanbieden? 

We worden met z’n allen enorm uitgedaagd om wederom een stap terug te nemen van datgene wat ons zoveel energie en positiviteit geeft. Maar inmiddels hebben we samen al meerdere keren deze proef doorstaan. Wij als Yogaplace hebben, ondanks deze tegenslag, een enorm vertrouwen in elkaar en onze Yoga community. We doen het samen!

We moedigen je aan om online lessen te blijven boeken om jezelf en je docent te blijven steunen. Samen blijven we positiviteit verspreiden terwijl we yoga blijven ervaren en uitdragen, vanuit thuis en vanuit het hart. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen of opmerkingen hebt. We zijn hier voor jou.

Liefs,

Het team Yogaplace

 

Meer nieuws

Share the love!

Gratis Proefles