YP Nieuws

IMG_8450-13.jpg
4 nov 2020

STUDIOS TWEE WEKEN DICHT | ONLINE LESSEN OPEN!

 

 

Beste Yogaplacer,

Met dit bericht willen we je laten weten dat we onze studio's voor twee weken moeten sluiten en we online lessen voortzetten.

De nieuwe maatregelen zorgden echter ook voor enige verwarring over de toegestane groepsgrootte van de yogalessen. Enerzijds zou yoga kunnen worden gecategoriseerd als een individuele sport die we kunnen beoefenen binnen de richtlijnen van de overheid. Aan de andere kant zou onze yogabeoefening kunnen worden geïnterpreteerd als een groepsles, wat momenteel niet is toegestaan.

De branche vereniging yogascholen Nederland waarbij wij zijn aangesloten hebben contact gehad met de overheid om meer duidelijkheid te krijgen over welke richtlijnen te volgen. Vanavond is het besluit genomen dat we onze studio's moeten sluiten. Vanaf nu gaan we verder met online lessen. Had je studio lessen geboekt, check dan nu het lesrooster om deze les vandaag nog als online les te boeken. 

Voor degenen die willen oefenen in het comfort van je eigen huis, hebben we natuurlijk ook het Yogaplace online video platform met vele video lessen wat is inbegrepen in je abonnement. Heb je geen login (meer) mail ons dan op info@yogaplace.nl.

 Op onze website vind je de meest actuele informatie. We houden je ook op de hoogte zodra er weer meer informatie is.

We moedigen je aan om online lessen te blijven boeken om jezelf en je docent te blijven steunen. Samen blijven we positiviteit verspreiden terwijl we yoga blijven ervaren en uitdragen, vanuit thuis en vanuit het hart. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen of opmerkingen hebt. We zijn hier voor jou.

 

Liefs,

Het team Yogaplace

Meer nieuws

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles