Life coaching voor vrouwen


Leven in Waarheid 7 weken traject met Manon Simonis

 

Je maakt moeilijk keuzes en ook voor jezelf

In bepaalde levensfasen hebben veel vrouwen het gevoel dat je niet zo goed weet welke keuzes je moet maken. Je weet niet goed of een bepaald keuze van je hoofd of hart voortkomt, je weet niet zo goed wat je moet. Je voelt je niet tevreden, daardoor misschien ook wel ongelukkig. Je zou andere keuzes willen maken maar weet niet zo goed hoe en hoe je dit moet doen.

Niet helder zien

Kenmerkend aan vastzitten is twijfel. Je weet niet wat je wil en twijfelt aan alles. ‘Moet ik niet eens op zoek naar een andere baan of zelfs carrière?’. ‘Hoe kom ik erachter wat ik wil? Wat als ik spijt krijg?’ ‘Wil ik nog wel verder met mijn partner?’ Als je over deze twijfels gaat piekeren kom je er meestal niet uit: vaak ga je dan ook nog twijfelen aan jezelf: ‘Ik heb toch alles, waar ben ik nou zo ontevreden over? Daardoor kun je je hopeloos en zelfs leeg voelen.

Wat is je eerste stap?

De focus verleggen van het denken over het denken van het probleem naar tijd nemen om korte pauzes in te plannen waarbij je zonder prikkels van je omgeving alleen kan zitten met jezelf met effectieve en doeltreffende oefeningen. Een plek in je huis die je inricht en naar je zin maakt. De randvoorwaarden scheppen om je proces toe te laten en die ruimte te nemen is deze eerste stap. Dit is dan jouw domein waar je de ruimte hebt om weer in contact te gaan komen met je gevoel en authenticiteit om het leven te leiden dat jouw gelukkig maakt. Je kunt geen keuzes maken of beslissing als je niet kunt voelen wat je wilt.

Leven in waarheid

Ik wil je graag op weg helpen om je handvatten te geven om opnieuw vanuit rust contact met jezelf te maken, keuzes te maken vanuit jezelf en dit op de eerste plek te zetten om je geluk te vinden. Zo vindt jij je eigen weg en ga je vanuit jezelf leven.

Door meer dan 20 jaar ervaring als yoga-, adem,- meditatie trainer met als specialisatie bewustzijnsgroei, help ik met mijn brede kennis, graag concreet en toepasbaar in het dagelijkse leven, vrouwen op weg om structureel verandering te brengen. 

'Dit traject is voor die vrouwen die klaar zijn om te onderzoeken en contact te maken in openheid naar dat wat aandacht vraagt om te leven in waarheid. Vanuit die connectie ervaar je de kracht om in actie te komen en in stappen veranderingen aan te brengen in je leven'.

Concrete aanpak

*Vrijblijvende intake waarin het levenszindoel helder wordt.

*Gedurende het 7 weken traject wordt er aan het begin van elke week via mail het thema van die week besproken en wordt er bewustzijnscontent gedeeld, podcast opdrachten en uitgewerkte oefeningen gegeven ondersteunend aan het thema als rode draad voor de week.

*Wekelijkse Yoga therapeutische sessie van 60 min (wordt ook opgenomen en kan worden teruggekeken). Er wordt gewerkt op het fysieke niveau als ingang naar de dieperliggende emotionele en energetische disbalans. Manon ondersteunt en begeleidt zeer doeltreffend middels yoga gerelateerde tools om sensaties te voelen, ervaren en te herkennen. Het aandacht geven in liefde en compassie aan dat wat er is zal er voor zorgen dat het systeem zich kan herstellen in balans. Dit kan middels beeldbellen of fysiek op locatie.

*Drie keer per week op een vaste tijd 20 min intunen op een vraagstuk van de dag. Manon ondersteunt middels bewustzijns- of adem- of meditatie oefeningen om te komen tot inzichten voor verandering van oude patronen om zo het gestelde doel te bereiken. Dit kan middels beeldbellen of telefonisch. 


'Open, in het nu, ontvankelijk, positief en in acceptatie zijn kernelementen die je hele systeem voeden om te vertrouwen op de flow van het leven waardoor we moeiteloos meebewegen.' 

 

Informeer naar de mogelijkheden!

Hartelijke groet, 

Manon Simonis
44 jaar | Getrouwd | Moeder van dochter 3 jaar | Eigenaar van Yogaplace | Directeur Training & Education Yogaplace | Life coach

Bel gerust: 06-25004071 | of mail: Manon@yogaplace.nl

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles