Life coaching


Leven in Waarheid 7 weken traject met Manon Simonis

 

7 weken traject life coaching

Je maakt moeilijk keuzes en ook voor jezelf

In bepaalde levensfasen kunnen mensen vaak het gevoel hebben dat ze niet zo goed weten welke keuzes ze moeten maken. Als persoon weet je weet niet goed of een bepaald keuze van je hoofd of hart voortkomt, je weet niet zo goed wat je moet. Je voelt je niet tevreden, daardoor misschien ook wel ongelukkig. Je zou andere keuzes willen maken maar weet niet zo goed hoe je dit moet doen.

Niet helder zien

Kenmerkend aan vastzitten is twijfel. Je weet niet wat je wil en twijfelt aan alles. ‘Moet ik niet eens op zoek naar een andere baan of zelfs carrière?’. ‘Hoe kom ik erachter wat ik wil? Wat als ik spijt krijg?’ ‘Wil ik nog wel verder met mijn partner?’ Als je over deze twijfels gaat piekeren kom je er meestal niet uit: vaak ga je dan ook nog twijfelen aan jezelf: ‘Ik heb toch alles, waar ben ik nou zo ontevreden over? Daardoor kun je je hopeloos en zelfs leeg voelen.

Wat is je eerste stap?

De focus verleggen van het denken over het denken van het probleem naar tijd nemen om korte pauzes in te plannen waarbij je zonder prikkels van je omgeving alleen kan zitten met jezelf met effectieve en doeltreffende oefeningen. Een plek in je huis die je inricht en naar je zin maakt. De randvoorwaarden scheppen om je proces toe te laten en die ruimte te nemen is deze eerste stap. Dit is dan jouw domein waar je de ruimte hebt om weer in contact te gaan komen met je gevoel en authenticiteit om het leven te leiden dat jouw gelukkig maakt. Je kunt geen keuzes maken of beslissing als je niet kunt voelen wat je wilt.

Leven in waarheid

Ik help je graag op weg om je handvatten te geven om opnieuw vanuit rust contact te maken en uiteindelijk keuzes te maken vanuit jezelf en dit op de eerste plek te zetten om je geluk te vinden. Zo vindt jij je eigen weg en ga je vanuit jezelf leven.

Door meer dan 20 jaar ervaring als yoga-, adem,- meditatie trainer met als specialisatie bewustzijnsgroei, help ik met mijn brede kennis gebasseerd op lichaamsgerichte therapien, graag concreet en toepasbaar in het dagelijkse leven, jou op weg om structureel verandering te brengen. 

'Dit traject is voor diegene die klaar is om te onderzoeken en contact te maken in openheid, naar dat wat aandacht vraagt om te leven in waarheid. Vanuit die connectie ervaar je de kracht om in actie te komen en in stappen veranderingen aan te brengen in je leven'.

Concrete aanpak

*Vrijblijvende intake waarin het levenszindoel helder wordt.

*Gedurende het 7 weken traject wordt er aan het begin van elke week het thema van die week besproken en aangereikt per mail, wordt er bewustzijnscontent gedeeld, podcast opdrachten en uitgewerkte oefeningen gegeven ondersteunend aan het thema als rode draad voor de week.

*Wekelijkse Yoga therapeutische sessie van 90 min (kan worden opgenomen middels video opname). Er wordt gewerkt vanuit het fysieke niveau met als ingang naar de dieperliggende mentale, emotionele en energetische disbalans. Manon ondersteunt en begeleidt zeer doeltreffend middels yoga gerelateerde tools om sensaties te voelen, ervaren en te herkennen. Het aandacht geven in liefde en compassie aan dat wat er is zal er voor zorgen dat het systeem zich kan herstellen in balans. Dit kan op locatie in Yogaplace of middels online live stream sessies.

*Drie keer per week op een vaste tijd 20 min intunen op een vraagstuk van de dag. Manon ondersteunt middels bewustzijns- of adem- of meditatie oefeningen om te komen tot inzichten voor verandering van oude patronen om zo het gestelde doel te bereiken. Dit kan middels beeldbellen of telefonisch. 


'Open, in het nu, ontvankelijk, positief en in acceptatie zijn kernelementen die je hele systeem voeden om te vertrouwen op de flow van het leven waardoor we moeiteloos meebewegen.' 

 

Informeer naar de mogelijkheden!

Hartelijke groet, 

Manon Simonis
44 jaar | Getrouwd | Moeder van dochter 3 jaar | Eigenaar van Yogaplace | Directeur Training & Education Yogaplace | Life coach

Bel gerust: 06-25004071 | of mail: Manon@yogaplace.nl

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles