Kim’s mysore: 5:15 uur, help, brrrrrrrrr …

 

 

Ik wil mijn bed NIET uit!! Het is koud, het is donker en het is vroeg. Nee ik blijf lekker liggen. Nee, nee, nee toch niet. Hup opstaan. 

Yogakleren aan, matje op de fiets en door het donker naar Yogaplace fietsen. Het is nog heerlijk rustig in de stad. Op de krantenbezorger na kom ik niet veel mensen tegen. Even de heerlijke frisse ochtendlucht eens goed diep inademen. Als ik langs het stadspark fiets, hoor ik de vogeltjes hun eerste lied zingen. Ik ben dus niet de enige gek die al wakker is.

En dan komt de eerste beloning van zo vroeg de donkere kou in te gaan, de binnenkomst bij yogaplace. De vloer is lekker warm aan je voeten, de kleedruimten zijn heel behaaglijk en dan ga je door die prachtige houten deuren … de shala in. 

De shala voelt als een warme deken die je rustig laat ontwaken, je opwarmt en je energie geeft. Tijdens je practice helpt de warmte van de shala je stugge ochtendlijf, zodat het goed op gang komt. In savasana helpt de warme vloer je lekker ontspannen.

En dan komt beloning nummer twee. Je gaat die prachtige deuren weer door om vervolgens bruisend van energie en positiviteit flexibel de dag en het daglicht in te stappen. Echt er bestaat geen beter begin van je dag !

Kom je het ook eens proberen ?

 

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles