Yoga at your desk training

 

Desk re-energizer | Zittend + scherm sessie

Maken jouw medewerkers lange dagen achter het bureau? Is de enige beweging het lopen naar het toilet, de koffieruimte of de lunchruimte? Hierdoor kunnen zij sneller stress ervaren en ontstaan sufheid of zelfs gezondheidsproblemen.

Door het aanleren van effectieve oefeningen aan en bij het bureau wordt de doorbloeding in het lichaam bevorderd, stijfheid verminderd en mobiliteit in rug, nek, borst, polsen, schouders en heupen vergroot. Je vermindert hierdoor opgebouwde spanning op fysiek niveau en de kans op langdurige klachten. Deze oefeningen worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen en korte bewustzijnsoefeningen. Het team gaat na deze korte onderbreking met maximaal effect weer fris en helder aan het werk.

  • Effectieve oefeningen een paar keer per dag aan je bureau zorgen voor betere doorbloeding, ze verminderen stijfheid en vergroten de mobiliteit in rug, nek, borst, polsen, schouders, heupen en benen. Daardoor wordt ook opgebouwde spanning vermindert. In combinatie met ademhalingsoefeningen en korte meditaties zorgen ze ervoor dat je fris en helder je dag kunt voortzetten.
  • Advies: goede werkhouding

Wij geven deze training normaal gesproken online of bij u op locatie. Neemt u contact op om de mogelijkheden die er op dit moment zijn te bespreken.

 

 

 

Neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles