Vitaal leiderschap

Yoga als tool in te zetten zorgt ervoor dat er gewerkt en onderneemt wordt met meer plezier, minder stress en met meer succes.

Je herkent je patronen die je wellicht weerhouden van stappen te zetten in je werk en privé. Je leert met een gezond lichaam en heldere geest de juiste keuzes te maken zodat je leven in balans komt of blijft. Door middel van in actie te komen, te geloven in dat wat voor jou echt werkt en je bereidheid tot zelf reflectie zijn de key ingrediënten tot verandering. Door je lichaam, geest en adem als tool in te zetten hebben we een ingang om met bewustzijn persoonlijke groei aan te wakkeren. Dit zodat je efficiënt en in balans je werk en privé kan inrichten. Dit leidt tot een natuurlijk gevoel van geluk en een gevoel van meer tijd en rust in een ‘flow’ van je dagen.
 
Je wordt begeleidt door een ervaren Yogaplace docent tijdens een periode van drie 3 maanden.
 
Klaar om tijd te maken om in beweging te komen in een prettige veilige privé sessie, waarbij je in die periode erna aan de slag gaat in je eigen omgeving, met het geleerde uit de sessies, meldt je nu aan voor een vrijblijvende intake van 60 min via 043-3260707 of mail: Vicky@yogaplace.nl
 
Tijdens deze drie maanden ontvang je:
  • 6 privé sessies van 75 min
  • Oefenboek met theorie en praktijk
  • Yogamat, meditatie kussen, oogkussen en deken
  • Tussentijdse begeleiding
Het traject vitaal leiderschap boek je via onze classcards in de webshop.
 
Trainingskosten per persoon:
€ 695,- ex 21% btw
 

Contact    Boek traject vitaal leiderschap (privésessies)

Share the love!

Gratis Proefles