Mindfulness wandelingen

 

 

Yogaplace Mindfulness wandelingen

In de verbinding met de natuur kom je weer in verbinding met jezelf. Deze wandelingen worden worden onder begeleiding van een trainer aangeboden, waarbij er onderweg ruimte is voor bewustzijnsoefeningen middels gebruik van je zintuigen gerelateerd aan het ervaren van je omgeving. In de natuur kom je thuis bij jezelf, in rust en ontspanning.

Gedurende de 7- weekse reeks mindfullness wandelingen zal iedere week een thema centraal staan. Meditatieve wandeltechnieken in combinatie met met invloeden uit tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie. Bij themas kun je denken aan loslaten, verstilling, kracht etc. De natuur zal ook als metafoor dienen om deze thema’s kracht bij te zetten. Ook met regen gaan de wandelingen door. Van tevoren geven we aan een paraplu en goeie regenkleding mee te nemen. Juist de regen kan voor een extra dimensie in mindfullness zorgen. 

Route en start locatie: wordt in overleg afgestemd 

Duur: 60/ 90 min

Groepsgrootte: max 20 personen 

Dag en tijd: wordt in overleg afgestemd

Voorbereiding: Elke keer wordt een route uitgestippeld en ervoor gezorgd dat deze goed aansluit bij het programma.

Minfulness wandelingen zijn een ideale manier om binnen een team rust en balans te creeren. Als individu maar ook in de groepsdynamiek wordt er een stabiele en stevige basis gelegd voor een succesvolle en duurzame gezonde bedrijfsstructuur.

Neem contact op

Gratis Proefles