Bedrijfsyoga

Kiest u ook voor veerkrachtige medewerkers?

Een prettige samenwerking voor werknemer én werkgever bepaalt het succes van veel organisaties. Wie werk en leven op een gebalanceerde manier met elkaar weet te combineren, blijft gezond en productief, is flexibel en blijft zich door ontwikkelen. Hecht u als werkgever waarde aan het welzijn, de vitaliteit en de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van uw medewerkers? Dan is de Yogaplace Bedrijfsyoga interessant voor u in de preventieve én curatieve sfeer. Wij verzorgden in het verleden al Bedrijfsyoga voor onder andere Veolia, Mosae Zorggroep, Universiteit Maastricht, Politie Limburg-Zuid, Gemeente Maastricht, Rabobank, Techconnect, Gemeente Beek en Orbis Sittard-Geleen. 

Klik hier voor het overzicht van onze huidige partners.

Yoga is goed voor de gezondheid van uw medewerkers en uw bedrijf

Wie lekker in zijn vel zit en gezond is, werkt productief en helpt u als organisatie uw doelen te bereiken. Yoga helpt om fysiek, mentaal en emotioneel in vorm te komen en te blijven. Bij yoga doe je lichamelijke oefeningen binnen je eigen grenzen. Daardoor is yoga geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie, eventuele beperkingen of blessures. Het effect van yoga is veelomvattend: niet alleen bouwt de yogi een goede fysieke conditie en kracht op, ook verbetert de mentale weerbaarheid, ontstaan nieuwe levensinzichten en heeft stress minder effect. De effecten van yoga op het werk zijn onder meer:

 • diepe ontspanning,
 • verbeterde ademhaling,
 • een lager ziekteverzuim,
 • minder werkgerelateerde pijnklachten,
 • de juiste balans tussen werk en privé,
 • geconcentreerder kunnen werken,
 • beter benutten van beschikbare capaciteiten en competenties,
 • een hogere productiviteit,
 • beter omgaan met stressvolle situaties,
 • beter prioriteiten kunnen stellen,
 • beter inzicht in complexe problematiek.

Rendement door bundeling van yoga en meditatietechnieken

Yogaplace en alle betrokken yogaleraren zijn als school en persoonlijk gecertificeerd door de Yoga Alliance. Bovendien zijn veel van onze leraren opgeleid als (maatschappelijk) hulpverlener. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw medewerkers kwalitatieve yoga-instructies krijgen van kwalitatief opgeleide leraren die yoga als leefstijl hebben geadopteerd. Zij weten hoe zij een veilige, plezierige en verantwoorde omgeving kunnen creëren voor uw medewerkers. In onze Bedrijfsyoga combineren wij beproefde yogaposes en professionele kennis uit de Ashtanga Yoga-traditie, Yin Yoga, Easy Flow Yoga en uiteenlopende meditatietechnieken om via fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken en innerlijke bezinning tot resultaat te komen.

http://www.limburgonderneemt.nl/nieuws/?catID=2&newsID=8303

Fiscaal aftrekbaar
Onder de werkkostenregeling (WKR) kan uw bedrijf tot 1,2 procent van de fiscale loonsom besteden aan yoga

Eigen inbreng werknemer
Jouw bedrijf kan er voor kiezen om (een gedeelte van) de kosten van bedrijfsyoga uit te ruilen met het brutoloon van de medewerkers, indien je hiervoor kiest is de regeling voor jouw bedrijf geheel kostenneutraal.

Wilt u weten wat Bedrijfsyoga voor uw organisatie kan betekenen
of zou u graag willen kennis maken met de 'Yoga at your desk' trainingen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik wil eens kennismaken    Wat is bedrijfsyoga?

Share the love!

Waarom Yogaplace?

 • bedrijfsyoga op locatie of in onze studio's
 • Yoga van hoge, gecertificeerde kwaliteit (RYS)
 • professioneel ingerichte, sfeervolle yogastudio's

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles