Experience markt

Ervaar en beleef op deze experience markt

 

Een volledig verzorgde introductie markt waarbij er door de medewerkers kennisgemaakt kan worden met ons mogelijke aanbod. Tijdens deze markt krijgen de medewerkers de mogelijkheid ieder half uur aan te sluiten bij een korte sessie waarbij een introductie in het betreffende programma aangeboden wordt. Ook kan er naar behoefte een lezing gegeven worden waarin onderbouwd wordt wat het effect is van onze programma's op het welzijn van de medewerkers. Er is ook ruimte om alle vragen te beantwoorden. 

Na afloop zal met de verantwoordelijke een evaluatie gesprek plaatsvinden waarin behoefte en bevindingen van de experience markt in onderling overleg tot een concreet plan van aanpak kunnen leiden. 

''aandacht is de eerste stap naar werkgeluk''

Tijdens de Experience markt zullen er 3 medewerkers van Yogaplace aanwezig zijn. Yogaplace verzorgt aankleding en regelt het volledige programma van de markt. Aanwezig zijn 2 trainers en een ondersteunende administratieve medewerker voor organisatie, vanuit Yogaplace. De markt is volledig verzorgd met kennismaking en inventarisatie programma keuze deelnemers voor €450 ex btw.

Voor aanvragen of andere vragen neem contact op hieronder met Eveline Smeets.

 

Aanvraag indienen    Meer over bedrijfsvitaliteit

Gratis Proefles