Bedrijven

 

 Bedrijven Programma's

Voor een vitale bedrijfscultuur en duurzame inzetbaarheid
Pak het bij de basis aan: ''in'' de medewerkers zelf

Vanuit onze missie om bedrijven te ondersteunen in het creëren van een vitale bedrijfscultuur zetten wij ons in voor duurzame inzetbaarheid. Duurzame inzetbaarheid betekent voor ons dat medewerkers op de lange termijn en vanuit intrinsieke motivatie gezondheid en werkgeluk kunnen ervaren. Middels onze programma's werken we van fysiek niveau (met bijvoorbeeld yogatrajecten) tot persoonlijke ontwikkeling middels het traject vitaal leiderschap.

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan

 

 

Met meer energie, motivatie en veerkracht in het werk staan 

Intrisieke motivatie | Gedragsverandering | Zelfsturing | Holistisch | Duurzaam

 

            

Onze visie is dat aan de basis van een gezond bedrijf vitale medewerkers staan. Investeren hierin betekent preventief te werk gaan in relatie tot ziekteverzuim of burnout. Proactief energie steken in de groei en ontwikkeling van zowel mens als organisatie. Succesvolle bedrijfsvoering mag in onze visie om meer draaien dan positieve cijfers. Denk ook aan de lach op het gezicht van collega's, positieve energie in de pauze en een stralende 'goedemorgen'.

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig lijkt om een start te maken met het vitaliseren van de bedrijfscultuur. Waar moet je beginnen en hoe zet je iets in gang wat in eerste opzicht wellicht niet direct tot zichtbaar resultaat leidt. Yogaplace corporate programs bied hierin de complete ontzorging in zowel advies, facilitaire inrichting en doorstroom.

Op maat gemaakte programma's 

*Al onze yogaprogramma's zijn zowel via online livestream, fysiek op locatie (in-company) of in onze studio.

Online stream locatie voor bedrijfsprogramma's

Een prettige samenwerking voor werknemer én werkgever bepaalt het succes van veel organisaties. Wie werk en leven op een gebalanceerde manier met elkaar weet te combineren, blijft gezond en productief, is flexibel en blijft zich doorontwikkelen. Hecht je als werkgever waarde aan het welzijn, de vitaliteit en de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van je medewerkers? Dan is de Yogaplace Bedrijfsyoga interessant voor de preventieve én curatieve sfeer op onze locaties of incompany.

Al vele enthousiaste en vitale medewerkers gingen voor!

"Yogaplace is een zeer betrouwbare en professionele organisatie, waar we al vele jaren met plezier mee samenwerken. Ze bieden hoge kwaliteit in een ontspannen sfeer. Niks zweverigs, maar concrete oefeningen en tools waar je direct mee aan de slag kunt.

Met de programma’s van Yogaplace is er aanbod voor ieders niveau, van beginners tot gevorderden. Ze laten de deelnemers ervaren wat de meerwaarde van yoga (als leefstijl) en meditatie kan zijn. Niet alleen bewegen, maar ook het belang van een goede ademhaling brengen meer rust in je hoofd en in je lijf en verbetert je concentratievermogen. Een belangrijke tool als je werkzaam bent in een dynamische werkomgeving."

Klik hier voor het overzicht van onze huidige partners.
Lees hier het blog over duurzame inzetbaarheid van medewerkers met tips. 

 

Geschoolde en gecertificeerde docenten/therapeuten

Yogaplace en alle betrokken docenten en therapeuten zijn gecertificeerd door de Yoga Alliance. Bovendien zijn veel van onze leraren opgeleid als (maatschappelijk) hulpverlener. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de medewerkers kwalitatieve yoga-instructies krijgen van kwalitatief opgeleide leraren die yoga als leefstijl hebben geadopteerd. Zij weten hoe zij een veilige, plezierige en verantwoorde omgeving kunnen creëren voor jouw medewerkers. In onze Bedrijfsyoga combineren wij adem-, concentratie- en yogahoudingen met professionele achtergrondkennis uit de yoga-traditie. Afgeleide vormen zoals Yin Yoga, Easy Flow Yoga, Trauma sensitive Yoga, Vinayasa Flow yoga en uiteenlopende meditatietechnieken ondersteunen dit voor een gezond, succesvol en gelukkig leven. 

Fiscaal aftrekbaar

Onder de werkkostenregeling (WKR) kan uw bedrijf tot 1,2 procent van de fiscale loonsom besteden aan yoga.

Vrijblijvend inventarisatiegesprek

Investeren in je bedrijf doe je gegrond en bewust. Daarom is het belangrijk om eerst een wensen en behoeften bepaling te doen. Zo kunnen we afstemmen wat het startpunt is en welke ontwikkelingspunten van belang zijn. Neem hiervoor contact op met bedrijfsmanager Eveline Smeets.

Neem contact op

Share the love!

Waarom Yogaplace?

  • Bedrijfsyoga op locatie, in onze studio of online Yoga@yourdesk, mindfull bewegen, corporate meditatie, yoga etc.
  • Senior trainers met internationale certificering gewaarborgde kwaliteit, continuïteit en opvolging
  • Professioneel ingerichte & sfeervolle yogastudio Even uit de drukte van je werkomgeving in een oase van rust
  • Al meer dan 15 jaar ervaring bij grote commerciële bedrijven en zorginstellingen Programma's op maat | kennismakingstrajecten van 10 weken

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles