Yoga Pre-Teacher Training

Datum: 1 zondag en 3 woensdagmiddagen, 9, 12, 19 en 26 janauri 2022 
Locatie: Sittard
Docent: Manon Simonis
Tweede docent: Anouk Prop
Prijs: € 350,00 | Early bird t/m 24 dec: € 295,00
 

In deze pre-teacher training als voortraject van de docentenopleiding die in februari 2022 start, maak je kennis met de basis die belangrijk is voor iedere yogi. Tijdens deze inspirerende training maak je kennis met de inhoud van de opleiding, de docenten, de lesgeefmethodologie en je verdiept de techniek van je eigen practice enorm. Ook als je besluit niet de 200 uur docentenopleiding te volgen is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis van de yoga levenstijl op te doen.

  • 1: Basisprincipes Yoga & je eigen yogapractice
  • 2: Elementen Yoga-practice techniek
  • 3: Lesgeefmethodologie
  • 4: Praktijk ervaring

Dit voortraject is geschikt voor studenten met een basis in yoga of andere bewegingsvormen (pilates, bodyshape en andere sportschool bewegingsvormen) met een interesse om zelf yogalessen, op basis van de Ashtanga Yoga Vinyasa methode, te gaan geven. Mocht je geen ervaring hebben met deze methode dan is het advies om vooraf een aantal lessen hierin te volgen. 

Graag zelf meenemen: schrijfmateriaal, makkelijke zittende kleding, handdoek, meditatie kussen, yogamat en eventueel een dekentje voor tijdens de ontspanning. Denk ook aan je eigen lunch voor deze dagen.

Deze opleiding is goed voor 20 uur Yogaplace Academy opleidingsuren. 

UWV scholingsinstituut

Als officieel scholingsinstituut zijn wij aangesloten bij het UWV. Hierdoor is het mogelijk om bij re-integratie een tegemoetkoming te ontvangen in de kosten van onze opleidingen.

De reis van studente (nu docente!) Tessa
Het moment dat Tessa, inmiddels afgestudeerd van de YP Docentenopleiding en nu vaste docent bij Yogaplace, ervoor koos om de Pre-Teacher Training te doen, was het begin van een bijzondere reis. 

"Ik wilde meer verdieping en Yogaplace kwam op een natuurlijke wijze op mijn pad. Ik voelde dat de droom om yogalerares te worden ook steeds meer vorm kreeg en ik besloot om de pre-teacher yoga opleiding en de intensieve (RYT200) Ashtanga based opleiding te volgen. Tijdens deze periode is er bij mij een groter bewustzijn gecreëerd op het gebied van yoga, meditatie en filosofie en hoe ik daarbij met mezelf in verbinding sta. Ik werd ondergedompeld in een spirituele, transformatieve en innerlijke reis waarbij elke cel in mijn lichaam puurheid uitstraalde." 

De Pre-Teacher Training (YP40) die op 1 december start, geeft jou de mogelijkheid om eens te 'proeven' van het docentschap. In vier dagen maak je kennis met de basis die belangrijk is voor iedere yogadocent.

Boek nu | Start in januari 2022    Heb je nog vragen of twijfels?

Share the love!

Uniek voortraject

  • meer dan 12 jaar ervaring gedegen scholing & kennisoverdracht
  • Authentieke verdiepende Yogakennis vanuit de yogafilosofie
  • Praktijkgericht asana techniek in detail

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles