Yoga Nidra Studio training

 

Studio Yoga Nidra training

 Yoga Nidra is an awakening of the deep, deep stillness of that is asleep within you

Datum: donderdag, 27 januari 2022 t/m donderdag, 24 februari 2022
Tijd: 12:30 (einde: 16:30)
Locatie: Sittard
Docent: Manon Simonis
Kosten: € 395,00

 

Deze Yoga Nidra (docenten) training geeft een goede basis aan yogadocenten en andere therapeuten om deze unieke diepe ontspanningstechniek over te brengen. 

Yoga Nidra is een diepe, heldere practice, die je terug voert naar het begin van wie je eigenlijk bent en je laat zien hoe de wereld echt in elkaar zit. Na deze training beschik je over de vaardigheden om Yoga Nidra zelf te onderwijzen aan je yogastudenten of individueel toe te passen in je praktijk als therapeut of coach.

Het is een practice geschikt voor alle leeftijden, alle niveaus en achtergronden en is uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen, ziekten en disbalans in hun leven. We behandelen de volledige methode om deze unieke diepe ontspanningstechniek te geven en over te dragen vanuit eigen ervaring en bewustzijn.

De eeuwenoude practice van Yoga Nidra kan je helpen om diep te ontspannen, stress en angst te verminderen en te overwinnen, rustiger te slapen en spiritueel te groeien. Het is een proces van ontspanning (savasana) en meditatie. Je leert de theorie en de achtergrond volledig begrijpen en in de praktijk toe te passen. We doorlopen alle basisstappen van Yoga Nidra, waaronder; fysieke gewaarwording, ademhaling, energie, gevoelens, emoties, gedachten, wensen en geluk.

In de volledige training komt aan bod: 

  • Structuur en opbouw van gehele yoga nidra sessies, instructies over de inhoud per onderdeel;
  • Richtlijnen en voorwaarden
  • Stemgebruik;
  • Online leeromgeving met achtergrondinformatie, voornaamste technieken en literatuurbronnen;
  • Een aantal uitgewerkte voorbeelden;
  • Ruime praktijk ervaring.

Je hoeft geen yoga docent te zijn deze opleiding te volgen. Na afronding van de volledige training kun je zelf een Yoga Nidra sessie individueel, als workshop of als (groeps)les verzorgen.

De deelname certificering is een onderdeel van het Yogaplace ‘YP’ certificering, deze staat voor kwaliteit en professionaliteit in Nederland.

Aanbevolen litratuur:

  • Yoga Nidra - Swami Satyananda Saraswati
  • Yoga Nidra, the art of transformational sleep - Kamini Desai, PhD
  • Yoga Nidra, a meditative practice for deep relaxation and healing - Richard miller, PhD

UWV scholingsinstituut
Als officieel scholingsinstituut zijn wij aangesloten bij het UWV. Hierdoor is het mogelijk om bij re-integratie een tegemoetkoming te ontvangen in de kosten van onze opleidingen. 

   Boek nu deze studio training

Share the love!

Gratis Proefles