Ashtanga based docentenopleiding | Week

Week 1: vrijdag 26 maart t/m donderdag 1 april 2021
Week 2: vrijdag 4 juni t/m donderdag 10 juni 2021
Week 3: maandag 20 september t/m zaterdag 25 september 2021

Ben jij een gepassioneerde yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Dan is deze opleiding een must. Want Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens de Intensieve Yogaplace docentenopleiding (RYT 200), Yoga Alliance US geaccrediteerd, vanaf februari 2021. 

Dé authentieke intensieve Yogaopleiding tot Yogadocent in de traditie van yogateachers T. Krishnamacharya en K. Pattabhi Jois. Tijdens deze opleiding ontwikkel je een sterke persoonlijke practice met een verdiepende studie in asana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken volgens de traditie van O.P. Tiwari), kriya’s (reinigingsoefeningen), meditatie, chanten (reciteren van mantras), lesgeefmethodologie & hands-on adjustments, yogafilosofie, anatomie, Ayurveda (Indiase gezondheidsleer) en een authentieke integratie van yoga als levenswijze.

De opleiding duurt in totaal 6 maanden met verspreid drie intensieve interne trainingsweken. Daarnaast wordt in de tussenperiodes zelf-studie verwacht waarbij je afspreekt met medestudenten, je eigen practice verder ontwikkelt en theorie- en praktijkopdrachten uitwerkt. Het verblijf tijdens de trainingsweken is in een sfeervolle accommodatie in Limburg. Er wordt een maximum van 18 deelnemers toegelaten. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands en Engels. 

Verblijf
We verblijven op een unieke zeer geschikte trainingslocatie in Zuid- Limburg, Hof de Brulle te Wijlre waar wij sinds 2015 succesvol en met veel plezier al onze interne trainingen verzorgen. Indien volledige overnachting niet mogelijk is om welke reden dan ook neem contact op met manon@yogaplace.nl voor de overige mogelijkheden. Natuurlijk is het voor het groepsproces wel aan te bevelen.

Nieuwe Info Trailer 2019

Official Video Teacher Training 2019

Bekijk deze video op YouTube

Yogaplace Intensieve Yoga Opleiding Impressie 2018

Official Video Teacher Training 2018

Bekijk deze video op YouTube

Brochure & Aanmeldformulier 
Meer informatie over toelating, het programma, locatie, prijs, docenten, etc. vind je hier. Het aanmeldformulier kun je hier digitaal invullen.

Aanmelden zonder verplichting
Het aanmeldformulier en het insturen van een korte yoga-practice video zijn de basis voor een intake gesprek. Je wordt binnen een aantal dagen uitgenodigd voor dit gesprek met Manon en/ of Anouk. Na dit gesprek kun je zonder verplichting je aanmelding cancellen. Je plek is gegarandeerd na aanbetaling van €300. Na je officiele toelating en acceptatie van je toelating dient de volledige betaling van de opleiding binnen 4 weken voldaan te zijn, tenzij er voor de optie van een termijnbetaling is gekozen. 

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart’ - K. Pattabhi Jois

Docenten
Deze bijzondere opleiding wordt gegeven door senior leraren Manon Simonis E-RYT-500, Anouk Prop E-RYT-500 en Chantal Leenders ( RYT-200). Zij begeleiden je volledig in het diepere begrip en de kennis van yoga volgens Patanjali 'Eight Limbs' prinicipe op een uitdagende, authentieke en persoonlijke manier. Zij worden ondersteund door gespecialiseerde gastdocenten en ervaren Yogaplace docenten. 

Maaltijden
Tijdens de opleidingsweken worden er drie bijzondere volwaardige vegetarische maaltijden per dag verzorgd die afgestemd zijn op de yogalevensstijl mede voor een actieve yoga-practice. De maaltijden worden met liefde bereidt door Sil Beterams, fytotherapeute en kok. Sil ondersteunt de groep met gepaste natuurvoeding gericht op een intensief leerproces. Dit in combinatie met specifieke kruiden vanuit haar passie wildplukken.

UWV scholingsinstituut
Als officieel scholingsinstituut zijn wij aangesloten bij het UWV. Hierdoor is het mogelijk om bij re-integratie een tegemoetkoming te ontvangen in de kosten van onze opleidingen.

Yoga Alliance certificering
Yogaplace is een door de Yoga Alliance geregistreerde Yogaschool (ID 171426) www.yogaalliance.org. Het gehele programma voldoet aan de eisen van De Yoga Alliance US voor 200 uur.

 

 

Informatiebijeenkomsten Yoga lifestyle Ashtanga based docentenopleiding 2021

Er zijn geregeld informatiebijeenkomsten gepland waarin je kennis kunt maken met Manon Simonis & Anouk Prop en alle vragen kunt stellen waar je nog mee rondloopt. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vindt je hier

Boek hier een vrijblijvend persoonlijk telefonisch gesprek met Manon Simonis om een juiste keuze te maken.

'Teach what is inside you. Not as it applies to you, to yourself, but as it applies to the other' - T. Krichnamacharya

  

YOGAPLACE STUDIEBEURS

We bieden bij deze opleiding de unieke kans om een studiebeurs te ontvangen. Ben jij niet in de positie om de opleiding makkelijk te betalen of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Hier lees je alles over hoe je kans maakt op deze beurs!

We hopen je te mogen verwelkomen in februari 2021!

Manon & Anouk

Brochure 2021 NEW    Aanmelden zonder verplichting

Share the love!

Hoowaardige en gedegen opleiding

  • 100% focus, rust, tijd voor jezelf en je ontwikkeling
  • Zes maanden verspreid drie interne trainingsweken
  • Yoga Alliance US gecertificeerd programma
  • Early Bird prijs en/of betalingstermijnen mogelijk
  • Sfeervolle pive accomodatie in Limburg 2 persoonskamer met 3 volwaardige maaltijden per dag

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles