Leefregels Academy

 

Leefregels Yogaplace Academy 

1. We zijn gericht op een meer bewuste en liefdevolle wereld in een veilige omgeving zodat spirituele persoonlijke groei, respect en vertrouwen wordt ondersteund. 

2. De houding en het gedrag van de studenten is conform de cultuur en de sfeer van de traditionele Yogaplace opleiding. 

3. Er is een basis van wederzijds respect met geaccepteerde onderlinge relaties zonder enige vorm van geweld en aantijgingen. Aan roddels of andere wijze van disrespect worden serieuze consequenties gehangen die kunnen leiden tot uitsluiten van verdere deelname aan de opleiding. 

4. Eenieder kan zijn of haar visie en ideeën openlijk, eerlijk en met respect uiten. 

5. Sigaretten, alcohol, niet voorgeschreven medicijnen, vlees en vis zijn niet toegestaan tijdens het verblijf in de Yogaplace opleiding. 

6. Studenten zijn zich bewust van uitingen van affectie en aanstootgevende kleding en hoe dit kan overkomen op andere studenten. 

7. Om de veiligheid tijdens je practice te bewaren worden er geen sieraden, horloges, grote oorbellen en piercings toegelaten in de shala. 

8. Het is niet toegestaan om de accommodatie te verlaten zonder toestemming van de leraren. 

9. Er wordt een vast dagschema en stilte uren gehandhaafd en dit wordt ten alle tijden nageleefd. 

10. Deelname aan de lessen is ten alle tijden verplicht, zelfs met blessure of andere klachten is het zeer leerzaam om aanwezig te zijn. 

11. Het gebruik van elektronische apparatuur, zoals tablet of laptop wordt alleen toegestaan voor opleidingsdoeleinden. Hier wordt streng op toegezien. 

12. Het gebruik van mobiele telefoon is alleen toegestaan op afgesproken tijden op een vooraf aangewezen private plek. 

13. Foto’s, video en audio opnamen van lesinhoudelijk materiaal zijn niet toegestaan tijdens de lessen door de studenten. Er zullen korte impressies voor publiciteitsdoeleinden gemaakt worden door de opleidingsverantwoordelijken 

 

Share the love!

Uniek voortraject

  • meer dan 12 jaar ervaring gedegen scholing & kennisoverdracht
  • Authentieke verdiepende Yogakennis vanuit de yogafilosofie
  • Praktijkgericht asana techniek in detail

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles