Academy

Welkom bij Yogaplace Academy

"Teach what is inside you. Not as it applies to you, to yourself, but as it applies to the other" - T. Krichnamacharya

Onze Yogaplace Academy biedt jaarlijks de Pre-Teacher trainingen en de Basis Docentenopleidingen tot gekwalificeerde Yogadocent sinds 2009. Ook biedt de academy Specialisatie Opleidingen als vervolg voor yogadocenten en vaktherapeuten, lichaamswerkers, psychologen en para medici en andere gerelateerde beroepen.

Bij de Yogaplace Academy ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige trainingen en opleidingen. Vanuit onze missie om steeds meer mensen de kracht van yoga te laten ervaren leiden wij vanuit onze passie nieuwe docenten op die ook vanuit deze missie in het werkveld aanwezig zullen zijn. Ook als je niet direct een carrière als yogadocent als doel hebt ben je bij onze opleidingen meer dan welkom om je eigen yoga reis te maken of te vervolgen.  

Onze Yogaplace Academy afdeling biedt binnen Yogaplace en ook op bijzondere externe trainingslocaties in Limburg verschillende opleidingen en programma's aan. 

Waarom Yogaplace Academy?

''Learning or education is not a preparation for life, learning is life itself''

 

Vanuit deze visie leer je bij de Yogaplace Academy. Niet omdat je meer moet leren zodat je klaar bent voor het leven, maar omdat het leven leren op zichzelf is. Vanuit nieuwsgierigheid en avontuur open staan voor nieuwe kennis en inzichten. Jouw proces mag hierin het doel zijn.  

  • Yoga alliance gecertificeerd sinds 2013
  • Meer dan 18 jaar geschoolde docenten ervaring 
  • Hoogwaardige trainingsprogramma's 
  • Gebaseerd op ervaringsleren, faciliteren van bewustwording en integratie 
  • Intensieve begeleidingsfilosofie met een persoolijk mentorprogramma

 

Docenten

Ons ervaren en gepassioneerde team van docenten staat voor je klaar. 

                                             

v.l.n.r. Senior hoofddocent en programma directeur (E-RYT500) Manon Simonis 
Senior hoofddocent (E-RYT500) Anouk Prop 
Hoofddocent (E-RYT200) Eveline Smeets en ondersteunend docent Chantal Leenders (RYT200)

 

Aanbod

Voortrajecten

Informatie bijeenkomst
Pre-Teacher Training (Pre-TT40)

Basis Yoga Docentenopleidingen

Ashtanga based docentenopleiding (RYT200)
Basis Yin docentenopleiding (RYT200)

Specialisatie opleidingen

Therapeutische adjustments opleiding YP100
Trauma Healing opleiding YP100
Yoga Nidra Studio opleiding YP20
Yoga Nidra Online opleiding YP10
The art of teaching opleiding YP25

Online curussen 

Basiscursus meditatie
Basiscursus pranayama

Overig

NOW is the day | Alumni dag docentenopleiding

 

   It's good to have an end to journey toward, but it is the journey that matters in the end

Yogaplace Studiebeurs 

We bieden bij vele opleidingen de unieke kans om een studiebeurs te ontvangen. Ben jij niet in de positie om de opleiding makkelijk te betalen of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Per docenten opleiding geven wij een studiebeurs van 50% weg. Je leest hierover meer in ons nieuwsoverzicht of vraag naar de mogelijkheden via info@yogaplace.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yoga Alliance

Na afronding van de RYT opleidingen ontvang je een officieel certificaat Yogaplace, Docentenopleiding 200 uur. Met dit certificaat kan je een Registered Yoga Teacher (RYT 200k) certificering aanvragen bij Yoga Alliance US. De opleiding voldoet aan de eisen van de criteria van Yoga Alliance US.

Yoga Alliance ziet toe op de kwaliteit van zowel docenten als inhoudelijke opzet van RYT opleidingen. Middels dit keurmerk wordt de kwaliteit van yogascholen en opleidingen gegarandeerd. Yogaplace is als opleidingsinstituut aangesloten bij yoga alliance en alle docenten hebben minimaal een RYT 200 certificering.

 UWV scholingsinstituut

Als officieel scholingsinstituut zijn wij aangesloten bij het UWV. Hierdoor is het mogelijk om bij re-integratie een tegemoetkoming te ontvangen in de kosten van onze opleidingen.

Belastingteruggave

Het is mogelijk om een gedeelte van de opleidingskosten terug te krijgen via de belasting opgave wanneer je zelfstandig ondernemer of ZZP'er bent. Vraag naar de mogelijkheden via info@yogaplace.nl 

Persoonlijk contact

Een yoga opleiding is heel persoonlijk en een bijzondere reis die je gaat maken. We kunnen ons voorstellen dat je daarom jouw persoonlijek behoeften en situatie met ons wilt bespreken. Boek hier eventueel een vrijblijvend persoonlijk telefonisch gesprek om een juiste keuze te maken.

Brochure    Telefonisch gesprek aanvragen

Share the love!

Erkende opleidingen in Nederland

  • Yoga Alliance gecertificeerd
  • Meer dan 18 jaar ervaring
  • Gedegen en hoogwaardige trainingsprogramma's
  • gebaseerd op ervaringsleren en integratie

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles