Lessen en Yogavormen Bij Yogaplace vindt je altijd een yogavorm die bij je past.

Online

Yogaplace online 

Online live-stream lessen
We zijn verheugd te melden dat we niet stil hebben gezeten en vanuit Maastricht en vanaf nu ook vanuit Sittard online lessen blijven aanbieden en deze een vaste plek hebben op ons lesrooster. De online lessen worden als Hybrid (gelijktijdig als livestream aangeboden) tijdens de studio lessen. Dit betekent dat je een realtime studio beleving krijgt vanuit jouw eigen huiskamer. Je wordt meegenomen in de sfeer van de studio. 

Misschien kan of wil je liever nog niet naar de studio komen of komt het gewoon beter uit om een les thuis te volgen. Je kunt wel deel (blijven) uitmaken van de fijne energie van een groepsles in de studio. Je kunt kiezen uit een ruim dagelijks aanbod van lessen die via livestream worden aangeboden vanuit de studio’s in Maastricht en Sittard.

Hoe werkt dit?
Je kunt op twee manieren online lessen volgen:
- Met een drop-in of lessenkaart
- Met een regulier abonnement 

Met een drop-in les betaal je gewoon eenmalig voor een livestream les en krijg je per bevestiging de zoom login gegevens en alle andere belangrijke praktische informatie toegestuurd. 

Met een regulier abonnement heb je, afhankelijk van de abonnementsvorm, een aantal credits aan je account gekoppeld. Deze credits kun je, naast de lessen in de studio, nu ook inzetten voor online lessen. 
Als je een online les boekt wordt er één credit van je account afgeboekt, net zoals bij de reguliere studio lessen. Je maakt een bewuste keuze tussen online en studiolessen vanuit je abonnementsvorm.

Yogaplace online video kanaal speciaal voor leden
Als lid krijg je ook gratis toegang tot het speciaal ingericht Yogaplace online videokanaal. Online video yogalessen volgen wanneer het jou past. Volg ze waar en wanneer je maar wilt. Kies uit verschillende stijlen en docenten voor volop inspiratie vanuit je woonkamer!

Hoe werkt dit?
Wanneer je lid bent en interesse hebt om ook toegang te ontvangen voor het Yogaplace videokanaal stuur dan een mail naar info@yogaplace.nl en dan ontvang je verder gegevens. 

Praktische informatie rondom online lessen
We hebben alle praktische informatie rondom online lessen voor je bij elkaar gezet. Klik hier om alle praktische informatie te lezen zodat een fijne beleving mogelijk is.

We hopen dat jullie blijven genieten van de studio of online lessen.
Bij vragen, stel ze gerust, we helpen je graag.

Praktische informatie    Online live les reserveren

Share the love!

Online lessen

  • Lessen van je vertrouwde Yogaplace docent
  • Als lid elke week een of meer lessen in je inbox
  • Lessen waar en wanneer je maar wilt
  • Lessen in alle lesvormen en niveaus

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles