Vinyasa Flow Yoga

Vinyasa Flow Yoga: dans van beweging naar beweging

Vinyasa Flow Yoga (in het Westen ook wel bekend als Power Yoga) is gebaseerd op de Ashtanga Yoga en beschikbaar in Level 1 en Level 2. Level 1 is perfect voor als je wilt beginnen met yoga. Voor Level 2 heb je liever al wat ervaring. In deze lessen vloeien je adem en beweging synchroon samen. De yogahoudingen (asana’s) gaan via verbindende bewegingen (vinyasa's) dynamisch in elkaar over op een krachtige in- en een uitademing. De bewegingen zijn 'flowing' en als een 'dans'.

Variatie zorgt voor focus en balans

De intensiteit en uitdaging van deze lessen is erg gevarieerd, maar ligt hoger dan bij de Easy Flow Yogalessen. Het voordeel van een creatieve flow van yogahoudingen is dat de variatie je focus houdt. Dit werkt meditatief en vraagt de overgave van je om aanwezig te blijven in het moment. Na de les voel je je rustiger, sta je sterker en op een dieper niveau in contact met je lichaam. Na een tijdje ervaar je de voordelen van deze yogavorm. Je wordt zelfbewuster en gezonder, krachtiger (zowel fysiek als mentaal) en ervaart meer evenwicht. Kortom: de perfecte ingrediënten voor een gelukkiger leven!

Is Vinyasa Flow Yoga iets voor jou? Doe dan mee aan een gratis proefles of meld je direct aan!

Alles op een rijtje

Naam

Vinyasa Flow Yoga - level 1 en level 2

Locatie Yogaplace Maastricht en Sittard
Prijs Abonnement
Lesduur 1 uur en 15 minuten
Frequentie

 

1x per week, 2x per week of onbeperkt
Niveau Beginners en gevorderden
lesdagen zie rooster
Yogadocent zie rooster
Ideaal voor jou als Als je wilt kennismaken met yoga en de basisoefeningen goed wilt aanleren. Geschikt voor beginners. 
Doel Aanleren van een dagelijkse, persoonlijke practice die je je met zelfkennis, discipline, liefde en geduld eigen maakt en je een opstap geeft om te leven naar wat echt belangrijk voor jou is.

Ik wil een gratis proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love:

Gratis Proefles