Ashtanga Yoga Level 2

Ashtanga Yoga voor gevorderden

Ashtanga Yoga bestaat uit een vaste set van houdingen, die je een leven lang kunt oefenen. De Level 2-lessen zijn bedoeld voor jou als je al gevorderd bent in de houdingen van Level 1. Je lichaam is dan zo flexibel en sterk, dat Level 1 je geen uitdaging meer biedt. In Level 2 openen nieuwe energetische kanalen zich voor je. Door de oefeningen steeds weer te herhalen, perfectioneer je je practice en optimaliseer je het effect op je lichaam, geest en emoties. Je yogadocent begeleidt je in je groei en bewustwording naar binnen en in de realiteit naar anderen, helpt je je te ontwikkelen in je practice en leert je nieuwe yogaposes aan zodra je daar klaar voor bent.

Krijg controle over je zintuigen en een dieper inzicht in jezelf

Als je de juiste ademhaling, houdingen en focuspunten oefent en synchroniseert, geeft Ashtanga Yoga je controle over je zintuigen en een dieper inzicht in jezelf. Door de oefeningen creëer je warmte in je lichaam. Je gaat transpireren, waardoor je organen en spieren zich ontgiften en zuiveren. Als gevolg hiervan, verbetert je circulatie en krijg je een sterk, energiek lichaam en een heldere en scherpe geest.

In balans ontdek je de stille intelligentie van je eigen lichaam

Door regelmatig aan yoga te doen, ben je uiteindelijk meer in balans, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Als Level 2-beoefenaar weet je dat je systeem over de intelligentie beschikt die nodig is voor het bereiken van de balans. Al dat jij hoeft te doen, is het regelmatig oefenen van je persoonlijke practice. Daarbij geef je zorg en aandacht aan dat wat erom vraagt, of – om met Sri K. Pattabhi Jois te spreken: “Practise, practise, practise, and all is coming”.

Level 2 zorgt voor een verdieping van en in de houdingen

De Ashtanga Yoga Led Class Level 2-lessen worden in een meditatieve flow gegeven door je yogadocent. In de les oefen je anderhalf uur lang de houdingen van de Primary Series. Als je nog niet alle houdingen helemaal beheerst, kun je toch meedoen met de les. Je yogadocent geeft je aanwijzingen hiervoor, zodat je de gehele serie leert. Ken je de Primary Series al, dan leer je geen nieuwe houdingen in de Level 2-lessen, maar ontwikkel je wel een verdergaande verdieping van elke houding. Op zondag kun je met een extra lange les (onze fameuze Ashtanga Yoga Full Primary Series Led Class) helemaal je hart ophalen, als we samen de hele Primary Series doen!

Ben jij toe aan de Ashtanga Yoga Led Class Level 2-lessen? Meld je dan aan voor een gratis proefles. In ons lesrooster vind je de dag en tijd die het beste in jouw leefritme of planning passen.

Alles op een rijtje

Naam

Ashtanga Yoga Led Class - Level 2 - voor gevorderden

Locatie Yogaplace Maastricht en Sittard
Prijs Abonnement
Lesduur 1 uur en 15 minuten
Frequentie

 

1x per week, 2x per week of onbeperkt
Niveau gevorderden
lesdagen zie rooster
Yogadocent zie rooster
Ideaal voor jou als Toe bent aan het vervolg op de Primary Series. Geschikt voor gevorderden
Doel Verder verfijnen van een dagelijkse, persoonlijke practice die je je met zelfkennis, discipline, liefde en geduld eigen maakt en je een opstap geeft om te leven naar wat echt belangrijk voor jou is.

Ik wil een proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love:

Gratis Proefles