Actieve Zwangerschapsyoga

Voel je lekker tijdens je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap ben je extra bewust van je lichaam en gevoelens. Je lichaam verandert onder invloed van hormonen en door het groeien van de baby in je buik. Yogalessen helpen je bij het vinden van een nieuw evenwicht, maar stimuleren je ook de zwangerschap intens te beleven. Je bereidt je op een ontspannen manier voor op de bevalling en het helpt je bij het herstel hierna. Bij Yogaplace kun je vanaf het begin van je zwangerschap wekelijks lessen, workshops of privélessen Actieve Zwangerschapsyoga volgen, zowel als je nog nooit yoga hebt gedaan, als wanneer je al yogaervaring hebt.

Voel je je prettig tijdens je zwangerschap en bevalling

Bij Actieve Zwangerschapsyoga leer je yogahoudingen die je buik ontzien en 'ruimte' geven. Samen werken we aan het verstevigen en verlengen van je been-, bil- en rugspieren. Verder leer je oefeningen om verkrampingen los te laten, wat van pas zal komen tijdens de bevalling. Gerichte ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je kunt ontspannen. Zo train je om tijdens de bevalling los te kunnen laten en je over te geven aan de situatie. Je bereidt je voor op een bewuste en actieve bevalling.

Kinderopvang om de hoek

Heb je al kindjes? Dan is het goed om te weten dat we in Maastricht een speciale afspraak hebben met Kinderopvang SamenSpelen, om de hoek van Yogaplace Maastricht, Franciscus Romanusweg 50.

Wil jij jezelf goed voorbereiden op een prettige zwangerschap en bevalling? Meld je dan aan voor een gratis proefles, of schrijf je direct in.

Alles op een rijtje

Naam

Actieve Zwangerschapsyoga -  all levels

Locatie Yogaplace Maastricht
Prijs Abonnement
Lesduur 1 uur en 15 minuten
Frequentie

 

1x per week, 2x per week of privélessen
Niveau Beginners en gevorderden
lesdagen zie rooster
Yogaleraar zie rooster
Ideaal voor jou als Als je wilt weten wat Yoga voor jou en je zwangerschap kan betekenen
Doel Je lichaam en geest voorbereiden op en ondersteunen tijdens een prettige zwangerschap en bevalling.

Is Actieve Zwangerschapsyoga iets voor jou? Kies dan voor een gratis (privé)proefles of meld je direct aan!

Ik wil een gratis proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love:

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles