Workshops

cgsi_38e30413c6c639a20d8e2d080a648d6b.img

Workshop Yin Yoga

Datum: zondag, 13 mei 2018
Tijd: 14:00 (einde: 16:00)
Locatie: Maastricht
Docent: Marieke Vliegen
Kosten: € 35,00

Zink in een staat van meditatie door houdingen langer vast te houden, met ondersteuning van bv kussens. Je spierkracht laat los en je ontspant in de gebieden van je lichaam die van nature minder mobiel zijn, zoals je bindweefsel, pezen en gewrichten. Om je lichaam gezond te houden is het belangrijk om ook aan deze gebieden aandacht te geven.
 
In je bindweefsel vind je, volgens de traditionele Chinese geneeskunde, energiebanen, ook meridianen genoemd. Deze energiebanen lopen door het hele lichaam en maken verbinding met je organen. Dit zijn dezelfde energiebanen waar in de acupunctuur mee gewerkt wordt. Naast acupunctuur is het aanbrengen van een stretch of compressie een manier om de energiestroom te beïnvloeden. Zo kan het zijn dat je met een stretch in je been, de energie horende bij je nieren stimuleert. Hoe dit werkt zal in de workshop naar voren komen!
 
We starten met een lange yin practice en sluiten liggend af met een meridianen nidra, waarbij je met je aandacht energie door de meridianen begeleidt, zodat je gerust en met nieuwe energie je dag vervolgt! 
 
Deze workshop is voor iedereen geschikt en vindt plaats op zondag 13 mei.

Yin Yoga op moederdag: een mooi moment om deze ervaring met je moeder te delen en samen te genieten!

Boek nu

Gratis Proefles