Workshops

Krijg meer verdieping met de Yoga workshops van Yogaplace

Of je nu een beginnende yogi bent, of al langer yoga beoefent, soms zoek je gewoon wat meer verdieping of verbreding. Om bepaalde houdingen beter onder de knie te krijgen, om nieuwe technieken of houdingen te leren, om van toonaangevende yogadocenten te leren, om je yogalevensstijl verder uit te diepen, om je yogalevensstijl te completeren, of gewoon omdat je het leuk vindt. Bij Yogaplace kun je kiezen uit een ruim en gevarieerd aanbod van workshops, cursussen, events en trainingen over alles wat past in een yogalevensstijl. Je leert van bekende en minder bekende specialisten, die hun leven volledig wijden aan het thema van het event. Dus: wil jij meer weten over het volgende niveau in de Ashtanga-series, ademhalingstechnieken, voeding, detox, meditatie, bewustzijnsgroei, chanten, zwangerschapsyoga, beginnersyoga, het geven van yogalessen, yogamassage en nog véél meer? Houd dan onze kalender in de gaten, of bekijk ons aanbod van workshops!

Yogaplace workshop-aanbod

Het aanbod van workshops varieert voortdurend bij Yogaplace. Toch zijn er ‘sterworkshops’ die wij wegens succes regelmatig herhalen. Bekijk het overzicht hier.

Wil je weten welke workshops binnenkort plaatsvinden? Kijk dan in dit overzicht.

Zie je een workshop waarvan je enthousiast wordt? Je vindt al onze workshops ook terug in onze webshop. Daar kun je je direct aanmelden.

Naar de webshop

Share the love:

Waarom Yogaplace?

  • Ruime openingstijden
  • Mogelijkheid om een gratis proefles te nemen
  • Uitgebreid aanbod van yogastijlen en workshops

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles