YP T&E - 200 uur Intensieve Yoga Docenten Opleiding (RYT200)

200 uur Intensieve Yoga Docenten Opleiding 

Start 6 jan t/m 14 juni 2018 

Ben jij een ervaren yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Dan is deze opleiding een must. Want Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens de Intensieve Yogaplace Docentenopleiding (RYT 200) vanaf januari 2018.

Dé authentieke intensieve Yogaopleiding tot Yogadocent in de traditie van yogateachers T. Krishnamacharya en K. Pattabhi Jois.
Tijdens deze opleiding ontwikkel je een sterke persoonlijke practice met een verdiepende studie in asana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken volgens de traditie van O.P. Tiwari), kriya’s (reinigingsoefeningen), meditatie, chanten (reciteren van mantras), lesgeefmethodologie & hands-on adjustments, yogafilosofie, anatomie, Ayurveda (Indiase gezondheidsleer) en een authentieke integratie van yoga als levenswijze.

De opleiding duurt in totaal 6 maanden met verspreid drie intensieve interne trainingsweken. Daarnaast wordt in de tussenperiodes een intensieve studie verwacht. Het verblijf tijdens de trainingsweken is in een sfeervolle accommodatie in Limburg. Er wordt een maximum van 20 deelnemers toegelaten. Studenten zijn verplicht intern te verblijven gedurende de opleidingsweken. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands.

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart’ - K. Pattabhi Jois

Deze Ashtanga-opleiding wordt gegeven door senior leraren Manon Simonis E-RYT-500 (Yogaplace) en Anouk Prop RYT-500 (Yoga Thailand/Yogaplace). Zij begeleiden je volledig in het diepere begrip en de kennis van yoga op een uitdagende, authentieke en persoonlijke manier. Zij worden ondersteund door gespecialiseerde gastdocenten en ervaren assistenten.

Yogaplace is een door de Yoga Alliance geregistreerde Yogaschool (ID 171426) www.yogaalliance.org. Het gehele programma voldoet aan de eisen van De Yoga Alliance US voor 200 Hours.

 

Informatiebijeenkomst

Er zijn nog twee informatiebijeenkomsten over deze opleiding waarin je kennis kunt maken met Manon Simonis en alle vragen kunt stellen waar je nog mee rondloopt. Om je om te geven voor een van deze gratis bijeenkomsten, mail s.v.p naar info@yogaplace.nl onder vermelding 'informatiebijeenkomst + datum + eigen naam'

De sessies zijn op:

Zaterdag 23 sept 14-16u in Maastricht 
Zondag 22 oktober 13-15u in Sittard

'Teach what is inside you. Not as it applies to you, to yourself, but as it applies to the other' - T. Krichnamacharya

   

Meer informatie over toelating, het programma, locatie, prijs, docenten, etc. vind je onder de knop Brochure. Het inschrijfformulier kun je hier ook downloaden en digitaal invullen. Lees goed de inschrijvingsinstructie door!

We hopen je te ontmoeten in januari 2018!

Manon & Anouk

Brochure    Inschrijfformulier

Share the love:

  • 100% focus, rust, tijd voor jezelf en je ontwikkeling
  • Zes maanden opleiding met verspreid drie interne trainingsweken
  • Yoga Alliance US gecertificeerd programma
  • Early Bird prijs en/of betalingstermijnen mogelijk
  • Sfeervolle en privé accomodatie in Limburg 2/3 pers kamer met 3 maaltijden per dag

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles