YP Nieuws

11 sep 2017

NIEUW MYSORE TEAM

We zijn ontzettend trots jullie ons nieuwe Mysore-team te mogen voor te stellen:
Vanaf 1 oktober zullen onze teachers Nancy en Manon de Mysore-style lessen op alle locaties de komende maanden gaan verzorgen.

Zowel Manon als Nancy zijn zeer ervaren en kundige Ashtanga/Mysore- style teachers die je allebei op een zachte, maar zeer doeltreffende manier verder te helpen in je eigen individuele practice. Beide dames zijn in staat om je veilig te begeleiden bij blokkades die je tegen kunt komen in je lichaam en geest tijdens je practice. Daarnaast houden ze allebei het traditionele systeem van Ashtanga Vinyasa Yoga aan zoals dat door de grondlegger Sri K. Pattabhi Jois is opgezet en inmiddels door zijn zoon Sharath wordt onderwezen.

Met de komst van dit fijne Mysore-team kunnen we in elke studio dezelfde kwalitatieve lesstijl bieden en hopen we zo de Mysore community nog meer te kunnen verbinden. Je hebt als voordeel bij deze lessen dat je in je eigen tempo je practice doet en zover als jij dat kunt, dus zeer geschikt voor beginners. Daarnaast is er bij alle lessen een vrije inlooptijd zodat je ruimte hebt om in je planning dit in te passen.

Wees welkom om hun fijne energie in onze shala’s te ervaren en nog dieper in je eigen practice te duiken in elk van onze drie studio’s!

Full Primary Series elke week

Nog meer goed nieuws: In Maastricht wordt er vanaf oktober elke vrijdag ochtend een Led Class Full Primary Series gegeven.

Het volgen van deze les is belangrijk voor je Mysore-practice omdat je de juiste Vinyasa telling en de juiste volgorde van de houdingen krijgt aangeleerd. Bovendien is het een mooi leermoment om een keer per week de practice uit te voeren op de telling/ ademhaling die de docent aanhoudt en in een groep in dezelfde energie en flow je practice te doen. Daardoor ervaar je nog meer op welke punten je tijdens je practice moeite hebt om volgen, te ademen, te blijven en te accepteren wat is en helpt je dit de week erna weer om verder uit te zoeken in je mysore-practice. Zo is het volgen van beide lessen de enige manier waardoor je verder groeit in je practice, maar vooral in je eigen bewustzijn en het loslaten van patronen en een diepere staat van balans tussen lichaam en geest te creëren.

Deze led class is ook geschikt als je nog niet de volledige Full Primary Series beoefent; de docent begeleidt je op een veilige manier en zal aangeven wanneer het voor jou tijd is om naar de finishing sequence, het laatste gedeelte van de series, te gaan. De led- class wordt roulerend gegeven door verschillende Yogaplace Ashtanga docenten.

Voor meer informatie over Mysore-style lessen, KLIK HIER

Het volledige Mysore-rooster ziet er vanaf 1 oktober als volgt uit:

 

 

 

 

Meer nieuws

Share the love:

Gratis Proefles